Over Unifa

Hoe vaak heeft u het al gehoord of zelfs meegemaakt? Energiemaatschappijen die mensen overtuigen met een goedkoop contract maar na het eerste jaar flink in kosten stijgen. Telecomproviders die onverwachte hoge kosten in rekening brengen. Die tijden zijn voorbij!

Unifa is opgericht met als doel om voor onze klanten een waardevolle partner te zijn die niet alleen ontzorgt, maar de zaken ook daadwerkelijk inzichtelijk en transparanter maakt. Dit doen we door middel van onze expertise en jarenlange ervaring in diverse branches op de juiste manieren toe te passen, waardoor we altijd de beste deal boven tafel krijgen voor onze klanten.

Hoe behalen we deze voordelen?

Als onafhankelijke partij onderhandelen we met leveranciers en providers. Door de verschillende aanbiedingen te vergelijken komen we altijd tot een passende oplossing voor iedere situatie. Onze groeiende kennis van de markt zorgt ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de ontwikkelingen en spelen hier op in.

 

Als organisatie willen wij graag langdurige relaties opbouwen met onze klanten. Dit betekent dat onze klanten niet eenmalig een contract aangeboden krijgen en wij het daar vervolgens bij laten. Gedurende de lopende overeenkomsten blijven wij de markten monitoren en wanneer er naar ons inziens actie dient te worden ondernomen zal Unifa contact met u opnemen! Wanneer wij kansen zien, pakken we deze met beide handen aan. Op deze manier weet u als klant zeker dat uw zaken in goede handen zijn. Uw volledige contractmanagement onder een dak, oftewel een goed verzorgde one-stop-shop. Zo bespaart u kostbare tijd!  Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Dat is waar Unifa voor staat.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?