Wat kan Unifa voor u betekenen?

Unifa neemt de totale verzorging van al uw contracten uit handen. Zo besparen wij u als ondernemer kostbare tijd en zetten wij onze expertise in om een contract te onderhandelen dat perfect aansluit bij uw situatie. Om een goed beeld van uw huidige situatie te krijgen Onderzoeken wij de kosten die op dit moment aan u worden gefactureerd. Denk hierbij aan tarieven, vaste kosten maar ook ‘verborgen’ kosten op uw rekening. Zien onze experts dat u met een ander contract of andere voorwaarden beter bedient wordt, dan leggen wij dit aanbod bij u neer. U kiest dan zelf of het aanbod bij uw wens past.

Meer weten of lid worden / aanmelden bij Unifa?

Bel ons op 085 047 12 45 of stuur een mail naar klantenservice@unifa.nl

Waarom u kiest voor Unifa

Korte lijnen

Alles in één

Wij bieden onze klanten een zo compleet mogelijk pakket aan. Zo bent u ervan verzekerd dat al uw contracten goed zijn geregeld. Gebruikt u een product dat nog niet in ons portfolio voorkomt? Neem contact met ons op en wij zoeken het voor u uit!

No cure No pay

Ons onderzoek is kosteloos. Pas wanneer u besluit de samenwerking met ons aan te gaan betaald u één vast bedrag per jaar. Hoe groot uw besparing ook is!

Advies op maat

Om een passend advies te presenteren bekijken we iedere klant afzonderlijk. Geen standaard contracten maar een advies dat past bij uw situatie!Onze producten

Energie

Telefonie & Internet

Payroll

Muziek

Zonnepanelen

Afval

FactoringVerenigingen & organisaties

Regelt u de contracten namens uw vereniging of organisatie? Perfect! Gezamenlijk inkopen kan vele voordelen bieden. Of het gaat om een Makelaarsgilde of Buurtvereniging, wij kijken naar uw wensen en behoeften en vinden hier het beste aanbod bij. Maak een afspraak met een van onze specialisten en zie welke voordelen Unifa uw organisatie kan bieden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?