Uw specialist in het adviseren van contracten.

Unifa heeft als doel om patriculieren, bedrijven, verenigingen en organisaties op de juiste manier te ondersteunen/informeren als het gaat over de huidige energie tarieven, contractuele voorwaarden en verduurzaming.

De energie markt is divers en altijd in ontwikkeling door veranderingen in tarieven en contractuele voorwaarden. Enkele grote bedrijven maken hier gebruik van om u onder verouderde voorwaarden een contract te laten tekenen. Voor dat u het weet zit u vast aan een energiecontract die helemaal niet zo fraai blijkt.

Unifa is een gevestigde naam in de markt geworden om deze praktijken een halt toe te roepen en haar klanten een passend contract zonder haken en ogen te adviseren. Dankzij onze ruime ervaring en medewerkers met een prima expertise kunnen wij zaken inzichtelijk en transparant maken.

Wij geven duidelijk inzicht in uw contracten

Onafhankelijke partij voor maatwerk

Onafhankelijke partij voor maatwerk.

Wij zijn een onafhankelijke partij en onderhandelen met leveranciers en providers om voor elke situatie de juiste oplossing te vinden. Ons streven is om u financieel voordeel tegen uitstekende condities aan te bieden.

Het blijft echter niet bij een eenmalige actie. Tijdens de duur van de overeenkomst die wij aangaan met onze klanten blijven wij de markt bestuderen en in de gaten houden.

Op het moment dat er ontwikkelingen optreden die in uw voordeel kunnen werken zien wij dit als kans. Als er naar onze mening actie dient te worden ondernomen nemen wij contact met u op om een strategie te bepalen.

unifa-logo-transparant.png

Contact