Image

MKB & ZZP.

Als ondernemer investeert u graag al uw tijd in ondernemen, niet in energie. Unifa beheert het overzicht en onderhoudt al uw contractuele gegevens.

Makkelijk zaken doen door gemak en overzicht.

Image

Grootzakelijk.

Een heldere visie op zaken als het gaat om energie.

Wij nemen inkoop van energie uit handen, u betaalt niet te veel, bent altijd verzekerd van een scherp tarief en houdt grip op uw energiezaken.

Image

Multisites.

Meerdere aansluitingen
of vestigingen?

Ervaar dan het gemak van één factuur voor uw gehele energievoorziening. Met gegarandeerd de beste voorwaarden, tarieven en advies.

Image

Branche
verenigingen.

Het beste voor uw leden.

Wij ondersteunen u en uw leden graag met een helder overzicht en informatie over energie, contracten, voorwaarden en tarieven.

Image

Collectieven.

Van plan om een collectief te starten en op zoek naar een nieuw contract voor zakelijke energie met de beste voorwaarden? 

Wij garanderen het beste advies, contractuele voorwaarden en tarieven.

Image

Vastgoed.

Via onze werkmethode kunt u het verbruik van verschillende panden vergelijken, kosteloos panden aan- en af melden en het werkelijke verbruik van uw huurders inzichtelijk maken.

Unifa beheert het overzicht en garandeert de beste contractuele voorwaarden en tarieven.

Image

Agrarisch.

U wordt maandelijks op de hoogte gehouden van veranderingen in de Nederlandse en Europese wetgeving als het gaat om energie.

Wij adviseren hoe u hieraan kunt voldoen. Om eventuele boetes en onkosten te voorkomen en ondersteunen u in al uw energiezaken.

Image

Specialist in zakelijke energie

Wij bieden zakelijke energie op een heldere, eenvoudige manier met duidelijke contracturele voorwaarden. Zo kunt u bezig zijn met ondernemen en zijn al uw energie zaken op orde.
Image

Specialist in zakelijke energie

Bezig zijn met ondernemen met uw energie zaken op orde. Wij bieden zakelijke energie op een heldere, eenvoudige manier met duidelijke contractuele voorwaarden.

unifa-logo-transparant.png

Contact