Verduurzaming.

Unifa biedt advies over mogelijkheden voor verduurzaming.

Duurzaamheid houdt tegenwoordig ieder bedrijf druk bezig. Hoe ziet de toekomst er uit? Wat gaan de energieprijzen doen? Een hoop gedoe maar daar komen ook voordelen bij kijken. Een investering in duurzaamheid kan u namelijk flink wat opleveren. Unifa ondersteunt u graag waar nodig in de verschillende vormen van verduurzaming.

Image

Zonnepanelen.

Unifa ondersteunt u op contractuele wijze bij het aanschaffen van zonnepanelen en subsidies op kleinschalig en grootschalig verbruik.

Image

Laadpalen.

We beheren het onderhoud van de laadpalen, overzicht van transacties en het plaatsen van extra laadpalen wanneer dit nodig is.

Image

Subsidie en Belasting.

Informatie zoals verschillende contractuele voorwaarden, tarieven, belastingen en subsidies is niet altijd gemakkelijk beschikbaar. Unifa ondersteunt u graag waar nodig als het gaat om duurzame belasting regelingen en subsidies.
Image

Energie Scan.

Unifa maakt voor u inzichtelijk welke energiescans er beschikbaar zijn en welke er voor uw bedrijf van toepassing is.

Image

Informatieplicht.

Unifa ondersteunt u waar nodig tijdens het opstellen van de documenten voor de informatie plicht. Ook ondersteunen wij u om te voldoen aan de energiebesparingsplicht door middel van verschillende duurzame oplossingen. 

Unifa biedt verduurzaamde energie op een heldere, eenvoudige manier met duidelijke contractuele voorwaarden.

Image

Specialist in verduurzaming.

Bezig zijn met ondernemen met uw duurzame energie en subsidies op orde. Wij bieden verduurzaamde energie op een heldere, eenvoudige manier met duidelijke contractuele voorwaarden.

Image

Specialist in verduurzaming.

Bezig zijn met ondernemen en uw verduurzame energie/subsidies op orde. Wij bieden verduurzaamde energie op een heldere, eenvoudige manier met duidelijke contractuele voorwaarden.

unifa-logo-transparant.png

Contact